Det finnes nesten ingen grenser for hvordan man kan variere en fruktsalat. Det er vanlig å beregne 1 hel frukt per person.
nok til 6
1 eple
1 banan
5 druer
1 pære
1 liten boks hermetisk ananas
2 ss rosiner
I bollen til venstre var det:
1 mango
1 pære
2 bananer
1/2 honningmelon
500 g druer
2 mandariner
Dette var nok til 8 voksne og 4 barn
Vask og rens frukten.
Del frukten i jevne og passe biter.
Legg fruktbitene i en bolle og bland med to skjeer.
Serveres med vaniljesaus, krem eller eggedosis.
Hvis man ikke bruker hermetisk frukt kan det være lurt å lage en lake.
Sukkerlake
1/2 dl sukker
1/2 dl vann
1/2 dl tropisk juice
1/2 vaniljestang
1/2 kanelstang
Kokes opp og avkjøles helt, før det helles over frukten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Var dette nyttig?