Goro uten gluten og melk


ca 40 stk

125 g melkefri Melange
0,6 dl sukker
2 egg

0.6 dl sukker
1,25 dl soyafløte
1,5 dl potetmel
1,5 dl glutenfritt mel

Pisk majonesmyk melkefri melange med sukker til smørkrem.
Pisk egg og sukker til eggedosis
Pisk soyafløte til krem.

















Tilsett litt og litt av eggedosis i smørkremen og ha i kremen. Bland godt og rør i glutenfritt mel. 

  

Varm gorojernet. Legg litt røre i hvert av gorofeltene og lukk forsiktig igjen. Ikke press sammen. Gorojern som på bildet snus med en gang for å få jevn steking.
 

Ta goro ut av jernet med en stekespade og renskjær. Kakene er mye skjørere enn vanlige Goro. 

Legg de over på kakerist.












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Var dette nyttig?