Krumkaker, uten gluten og melk


140 g melkefri melange
2 egg
1,2 dl sukker
100 g potetmel
90 g maisennamel
1 dl kaldt vann


Smelt og avkjøl margarin.
Pisk eggedosis.
Bland potetmel og maisennamel.







Tilsett litt og litt av  margarin og melblandingen. 
Rør godt.

Tilsett vann, rør godt og la røren svelle i ca 30 min. 

Røren skal være ganske tynn.

La jernet bli varmt og legg ca 1 ss midt på. 

Lukk sammen og stek. Et jern som må bildet, må snus umiddelbart for å få jevn stek på begge sider. 















Form krumkaka rundt en krumkakekrummer. Og legg de på en kakerist.

  

Oppbevares i kakeboks av metall i romtemperatur. Boksen må være helt tørr og temperert før kakene legges i. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Var dette nyttig?