Kokosmakroner uten egg, melk og gluten

Funnet i boka Frie kaker av Anne Spurkland.  Disse kommer jeg til å lage igjen, og synes det er enklere å hente den enn fra ei kokebok.

20 stk

75 g eplemos
50 g sukker
40 g olje
130 g kokosmasse
1 ts bakepulver 
40 g Jevning fra Maizenna

Sett stekovnen på 180 grader.

Bruk eplemos eller kna eplesyltetøy med en fgaffel for å knuse alle biter. 

Ha kokosmasse i hurtigmikser og "mal" til mel. Det tar litt tid. 


 
Bland eplemos, olje og sukker sammen og tilsett kokosmelet, bakepulver og Jevning Maizenna. Elt det sammen. Det ser veldig tørt ut til å begynne med, men deigen samles tilslutt.
  

Bruk dessertskje og legg deigen på bakepapir på stekeplate. Jeg trodde de ville flyte mer utover, men de holdt fasongen bra. 

Stekes i 10-12 minutter. 

   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Var dette nyttig?