Medisterkaker


ca 20 stk

1 kg medisterdeig
3 ts salt
3 ss potetmel
¾ ts pepper
¼ ts muskatnøtt
¼ ts ingefær
ca. 3,5 - 4 dl melk








Elt deigen seig med salt i en matlagingsmaskin eller for hånd.
Ha i potetmel og krydder. Tilsett melk i små porsjoner mens maskinen går. Det er viktig å spe lite om gangen og elte godt. Vurder melkemengden.

    
Ha margarin i en stekepanne og la det bli lysebrunt før du legger medisterkakene i.
Lag kakene ved at du tar opp passe mengde deig med en spiseskje. De skal være litt mindre enn kjøttkaker. 

Legg kakene etter hvert i en middels varm stekepanne og stek dem ca. 4 minutter på den ene siden før du snur kakene med en stekespade. Stek videre til kakene er gjennomstekt.

Legg medisterkakene over i ildfast form etter hvert som de er ferdig stekt