Goro

ca 70 stk

1 egg
50 g sukker
2,5 dl fløte
50 g sukker
250 g meierismør
100 g sukker
1,5 ts vaniljesukker
500 g hvetemel


Pisk eggedosis. 
Pisk krem. 
Pisk smørkrem.

Bland krem og eggedosis og smørkremen, vaniljesukker og hvetemel. Hold av noe mel til utbakingen.






 Elt deigen sammen, og sett kaldt til dagen etter.
Kjevle deigen løvtynt på godt melet benk.  (Ikke kjevle for store biter om gangen. Jeg veier opp biter på 200 g.)


Skjær ut biter som passer i jernet. Jeg prøver å få så lite avskjære som mulig og steker også mindre biter.
Jeg har to kjevleplasser på benken. Det betyr at jeg kan starte med å kjevle ut en ny deig, mens bitene fra forrige utkjevling blir stekt.


Stekes ved middels varme til lys gule og møre.
Del kakene og renskjær mens de er varme.